Ungdomslejr 2017 - Tilmelding medlemmer af Høreforeningen

Arrangør: Høreforeningen

Er du ung med hørenedsættelse, og har du lyst til at møde andre i samme situation som dig? Så læs videre – for vi vil byde dig velkommen til årets fedeste ungdomslejr, hvor der er plads til masser af latter, gode samtaler og spændende udfordringer, som vil give dig minder for livet.

Ungdomslejren er for unge mellem 18-35 år med høretab, tinnitus og menière. Den vil foregå i dagene fra torsdag den 10. august kl. 17.00 til søndag den 13. august 2017 kl. 13.00 på Castberggård Højskole, som har sin smukke beliggenhed udenfor Hedensted.

Her vil du møde nye mennesker med lignende høreproblemer som dig selv. Sammen vil vi blive klogere på vores hørelse. Vi kan dele erfaringer, blive opdateret indenfor høreområdet og samtidig få både fysiske og mentale udfordringer af den sjove slags.

Læs artikler med tidligere deltagere her:
Ungdomslejren ændrede alt for mig
Ungdomslejren lød skræmmende - men var helt fantastisk
Det er et kæmpe frirum

Pris og tilmelding

Deltagerprisen er 800 kr. for medlemmer af Høreforeningen og 1350 kr. for ikke-medlemmer (bliv medlem af Høreforeningen for kun 305 kr. og spar 215 kr.) Du betaler og sørger selv for din transport til og fra Castberggård Højskole.

Der er lukket for tilmelding her på hjemmesiden, men da vi stadig har et par ledige pladser, kan du skrive til Simone fra planlægningsgruppen på sjj@hoereforeningen.dk.

Klik også gerne ind på vores Facebookside ”Ung med Hørenedsættelse” og følg med i nyhederne derfra.

Vi glæder os til at se dig!

Glade hilsner fra

UL2017 planlægningsgruppen

Asbjørn, Signe, Simone og Trine.

Sponsorer: Advanced Bionics, GN Resound, Phonak/Comfort Audio, Oticon Medical og Oticon

10.08.2017 17:00 Castberggård højskole, Østerskovvej 1, Urlev, 8722 Hedensted.

Pris: 800,00 DKK.