Virksomhedsbesøg på Vejen Rensningsanlæg

Arrangør: Vejen Lokalafdeling

Kl. 14-16

Høreforeningen skal tirsdag den 11. august besøge Vejen Renseanlæg Kongeåvej 3, 6600 Vejen

Vil I se et moderne renseanlæg med den nyeste avancerede teknologi. På rundvisningen går vi rundt på renseanlægget og følger de forskellige renseprocesser, fra det beskidte vand ankommer, til det slippes ud i naturen igen.

Rundvisningerne er desværre ikke egnet for folk i kørestol eller dårligt gående.

Høreforeningens virksomhedsbesøg ved Vejen Rensningsanlæg.

14.00 mødes ved indgangen på Kongeåvej 3, 6600 Vejen hvor de som har behov for det får Mobil teleslynge på så Vi kan høre hvad der bliver fortalt.

Kl. 14.05 - Velkomst med introduktion ved Driftsansvarlig Bent Kulmbach

Kl. 14.10 - Guidet rundvisning på Vejen Renseanlæg A/S.

Kl. 15.30 Driker vi kaffe og tid til afsluttende spørgsmål.

Det koster ikke noget at deltage. Men tilmelding nødvendigt, og skal ske senest tirsdag den 4. august. Til Hans Chr. Schack mail: mail@hcschack.dk  tlf. 21 77 99 66 gerne SMS.

Der er sørget for mobilteleslynge og skrivetolke, så alle kan følge med.

Der er kun plads til 30 så først til mølle.

Se invitation

11.08.2020 14:00 Rensningsanlægget, Kongeåvej 3, 6600 Vejen