Rejse med hørehensyn til Portugal

Arrangør: Høreforeningen Roskilde Lokalafdeling

11. - 18. september 2019

Tag med Høreforeningens Roskilde-afdeling på portugisiske eventyr!

På vores tur tager vi på opdagelse i hovedstaden Lissabon, hvor vi udforsker byens charmerende kontraster mellem nyt og gammelt.

Vi sætter kurs mod Sintra, Cabo da Roca og Cascais, hvor vi ser klostre, palæer og slotte samt nyder udsigten til knejsende bjerge og den glitrende kystlinje.

På Costa Azul besøger vi byen Azeitão og smager på den traditionsrige vinarv i de gamle vinkældre. Fiskerbyen Sesimbra byder os velkommen med krystalklart vand i bugten og lækre fiskerestauranter.

Rejsen bliver med hørehensyn, idet vi medbringer transportabelt TS-guidesystem og høretelefoner.

Prisen pr. person er kr. 7.995 (gældende ved min. 20 pers.)

Se hele programmet og praktisk info her.

Tilmelding senest d. 1 marts 2019 (Først til mølle). Hent tilmeldingsblanket her.

Rejsen arrangeres af Høreforeningen Roskilde Lokalafdeling i samarbejde med Risskov Rejser

11.09.2019 00:00 Lissabon, Portugal