Bustur til Aarø – Lillebæltets Perle

Arrangør: Vejen Lokalafdeling

Brørup Turistbusser starter ved garagen i Brørup kl. 7.30 og videre til Vejen hvor bussen samler op ved Posthuset i Jyllandsgade kl. 7.45, kører derefter over Rødding med opsamling ved ABC i Rødding kl. 8.10 efter opsamling går turen Haderslev til Årøsund.

En lokale guide, fortæller om naturen på Årø og om ølivet sommer og vinter. Vi får en spændende fortælling om vingården

Rundturen slutter Brummers Gaard. Vi får serveret en lækker frokost Buffet og en fortælling om Brummers Gaard, kl. 14.15 returnerer vi med Årø færgen til Årøsund. Vi kører herefter til Haderslev Domkirke Vi får en guidet rundtur i kirken får vi kaffe og medbragt kage i et lokale ved kirken.

Undervejs hjem kører vi til Hotel Rødding hvor vi spiser middag.

Kl. 19.15 kører vi mod Vejen her sætter vi dem af som kom på, herefter kører vi videre til Brørup og her slutter turen kl. ca. 20.00

Hele turen koster kr. 250,- for medlemmer af Høreforeningen og 450,- for ikke medlemmer og det er inkl. bus, morgenkaffe, frokost, kaffe og Middag.  Drikkevarer skal man selv betale.

Tilmelding skal ske senest mandag den 31. juli. til Hans Chr. Schack mail: mail@hcschack.dk   SMS 21 77 99 66.

Vi har mobilt teleslyngeanlæg og skrivetolk med på hele turen, også i bussen hvor der er få små skærme, så man kan læse alt hvad der bliver fortalt.

Se invitation

03.09.2020 07:30 (turstart ved garagen i Brørup), Aarø