Bustur til Ærø - Bus 1 med start i Esbjerg

Arrangør: Lokalafdelingerne i Region Syddanmark

Bustur til Ærø - Perlen i det sydfynske øhav

Turen starter tidligt i Esbjerg på Museumspladsens Nørregade/Østergade kl. 7.00 med opsamling undervejs til  kl. 9.20 Svendborg Havn kl. 9.50 Herfra sejler vi kl. 10.05 sejlture og videre over til Ærøskøbing. På færgen får kaffe/the 1 rundstykke med ost/marmelade.

11.20 kører vi i land i Ærøskøbing her begynder oplevelserne. her stiger vores lokale guide på bussen, han vil fortælle og viser rundt på Ærø.

Vi kører fra Ærøskøbing

Herefter kører vi ud til Søbygård, Hertug Hans’s gamle „slot“ fra 1580, som ligger her ved siden af Uldgården. Vi tager en fotopause ved Voderup Klint, en 33 m høj ler klint Derefter kører vi til Ærø Hotel i Skipperbyen Marstal

Her får vi serveret 2 stk. smørrebrød 1 stk. franskbrød 1 øl/sodavand

1 kop kaffe/te efter frokost

I forbindelse med frokosten møder vi Ærø Høreforening som fortæller om deres arbejde i Høreforeningen, og deres aktiviteter på Ærø. Efter frokost Står vi på bussen og guiden fortæller om ÆrøSidst på eftermiddagen kommer vi til Ærøskøbing igen Færgen sejler retur til Svendborg kl. 16.35

Færgen er i Svendborg kl. 17.50 her går turen over Fyn til Jylland og vi når vores opsamlingssteder først på aftenen forventet ankomst til Esbjerg kl. 21.00,

Vi har Teleslynge og skrivetolk med på hele turen, også i bussen hvor der er små skærme, så man kan læse alt hvad der bliver fortalt. Turen er tilrettelagt så vi ikke skal gå mindst mulig

Hele turen koster kr. 200,- for medlemmer af Høreforeningen, for ikke medlemmer koster den kr. 400,-og det er inkl. bus, guide, morgenkaffe på færgen, frokost, med en øl/vand, kaffe franskbrød på færgen.

Tilmelding skal ske senest fredag den 14. august. Kirsten Juul Jensen Formand for Høreforeningen lokalafdeling Aabenraa, mail: kjj-ten@outlook.dk  tlf. 53 29 45 00 eller til Hans Chr. Schack mail: mail@hcschack.dk   SMS 21 77 99 66.

Vi håber I har interesse i at være med på denne udflugt, vi kan være 48 i bussen, så først til mølle.

Se invitation

22.08.2020 07:00 (turstart i Esbjerg), Ærø