Tema-cafeaften – Lotte & Monopolet

Arrangør: København Lokalafdeling

Så er paneldeltagerne på plads til Lotte & Monopolet – aftenen, hvor du kan stille spørgsmål om hvad som helst! Men selvfølgelig har vi sørget for, at vi har kompetencer til at svare på spørgsmål om hørelse, høretab og tinnitus.

Vi får besøg af tidligere formand for DH, Stig Langvad. Han kan især råde om lovgivning, ikke mindst for erhvervsaktive.

Den nye ungeguide Ulrik Hansen har netværk i unge med høretab og kan bl.a. gi’ sit besyv med, hvis du er ung og har høreproblemer af den ene eller anden art.

Rikke Kristensen er uddannet audiologopæd og har i 17 år arbejdet som hørekonsulent på et fynsk kommunikationscenter. Derudover har hun gennem årene videreuddannet sig i kognitive terapiformer og naturterapi. Rikke’s forcer er ikke mindst rådgivning og forløb med mennesker med tinnitus.

Arrangementet  foregår i cafe Oasen i Kulturstationen i Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, lige ved siden af stationen. Det er gratis for medlemmer af Høreforeningen, ikke-medlemmer 75 kr. Tilmelding senest torsdag den 13. april. Tilmeld dig her på vores hjemmeside

 

17.04.2023 19:00 Cafe Oasen, Kulturstationen, Frode Jacobsens Pl. 4,, 2720 Vanløse
Webdesign og udvikling / SYNERGI