Foredrag med Lotte Rømer: "Hva?"

Arrangør: Faaborg-Midtfyn Lokalafdeling

Møde med Lotte Rømer onsdag den 3. november kl. 19.00 Ringe Bibliotek, Store sal.

Foredraget ”Hva’?” - Lotte Rømers klassiske foredrag om hørelse og høreproblemer Hvordan lever man med et høreproblem? Hvad er de psykologiske aspekter, hvordan er det med kommunikation, adfærdsregler, mimik og kropssprog? Og hvordan skal omgivelserne forholde sig?

Det fortæller den kendte entertainer, forfatter og foredragsholder, Lotte Rømer om med udgangspunkt i sin egen historie. Og med sin baggrund i showbiz sørger hun for, at det ikke bliver kedeligt! Lotte er en farverig fortæller. Hun har ordet i sin magt, spænder vidt - og som mangeårig høreapparatbruger med et efterhånden svært høretab ved hun, hvad hun taler om. Trods det alvorlige emne formår hun med både varme og smittende livsenergi at fastholde publikum fra start til slut.

- Der var to muligheder, dengang jeg måtte se i øjnene, at jeg var ved at miste hørelsen, siger musikeren og sangeren Lotte Rømer. Den ene var at isolere mig og gå i sort. Den anden var at få det bedste ud af livet alligevel. Jeg valgte det sidste.

Isolation, træthed og tab af livskvalitet er nogle af de konsekvenser, som mange slås med - konsekvenser, som langt hen ad vejen kunne undgås, hvis redskaberne til at takle forandringerne og viden om høreproblemer var mere udbredt. De redskaber er Lotte Rømer med til at levere i sit foredrag.

Siden 1998 har Lotte gjort sit handicap til sin levevej og lagt mange kræfter i at udbrede kendskabet til høreproblemer. Hun har holdt talrige foredrag om lyd og hørelse, har udgivet to bøger om emnet - ”Hva’?” (1999) og ”Hva’ så?” (2006) - og afholder jævnligt kurser for mennesker med høreproblemer. Læs mere på www.lotte-romer.dk

Denne aften er rigtig velegnet også for pårørende til hørehæmmede. Alle er velkomne. Fri entre.

Høreforeningen er vært for kaffe/te og kage.

Gerne tilmelding på njlangkilde@outlook.com af hensyn til kaffe, kage og optimal stoleopstilling.

 

03.11.2021 19:00 Ringe Bibliotek, Store sal, Algade 40, 5750 Ringe
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau