Valgaften om høreapparatbehandling i Region Nordjylland

Arrangør: Høreforeningens lokalafdelinger i Region Nordjylland

Ubehandlet høretab koster samfundet dyrt, og undersøgelser viser, at penge brugt på behandling af høretab kommer mange gange igen. Det kan betale sig at hjælpe os med høretab, så vi lettere kan fungere socialt, tage en uddannelse og blive i job.

Alligevel er der meget lange ventetider på høreapparatbehandling på de offentlige høreklinikker. Region Nordjylland er ingen undtagelse med 65 ugers ventetid på høreklinikken på Aalborg Universitetshospital. Ikke alle borgere har råd til at søge behandling på en privat høreklinik, og ikke alle borgere har et høretab, der tillader privat behandling ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Høreforeningen vil have behandlingsgaranti på høreapparatbehandling - men hvad vil politikerne?

Bliv klogere på dette, og på hvor du skal sætte dit kryds til regionsvalget 21. november 2017, når Høreforeningens lokalafdelinger i Region Nordjylland inviterer dig til:

Valgaften 16. november 2017 kl. 19-20.30
Salen på Institut for Syn og Hørelse
Sofiendalsvej 91, 9200 Aalborg SV.

Se Høreforeningens landsformand Majbritt Garbul Tobberup i debat med regionsformand Ulla Astman.

Debatten vil blandt andet handle om de lange ventetider på høreapparatbehandling, skjult brugerbetaling på de private klinikker og behandlingsgaranti.

Ordstyrer er journalist Mogens Møller fra Nordjyske Stiftstidende.

Der vil være skrivetolkning og teleslyngeanlæg, så alle kan følge med.

Mød op og find ud af, hvem der vil bruge kroner på dine ører!

Hvis du er på Facebook, så tilmeld dig meget gerne arrangementet via Facebook ved at klikke her, så vi har en idé om, hvor mange der dukker op!

Alle er velkomne, gratis adgang. Vi glæder os til at se dig!

Jørgen S. Hansen, formand, Frederikshavn Lokalafdeling
Flemming Avnby, formand, Hjørring Lokalafdeling
Mona Skov Jensen, formand, Jammerbugt Lokalafdeling
Ole Olesen, formand, Mariagerfjord Lokalafdeling
Jens Peder Dalgaard, formand, Morsø Lokalafdeling
Helmuth Jørgensen, formand, Rebild Lokalafdeling
Åse J. Jensen, formand, Thisted Lokalafdeling
Viggo Christensen, formand, Vesthimmerland Lokalafdeling
Christel Sievers, formand, Aalborg og Brønderslev Lokalafdeling

16.11.2017 19:00 Salen på Institut for Syn og Hørelse, Sofiendalsvej 91, 9200 Aalborg SV.