Menièretræf 2017 - Tilmelding 2 personer - medlem af Høreforeningen

Arrangør: Høreforeningens Menièreudvalg

Menièretræf 2017 henvender sig til mennesker med Menières sygdom, deres pårørende, fagfolk samt andre interesserede. Træffet giver mulighed for at få ny viden om menière og svimmelhed samt erfaringsudveksle med ligestillede.

•    At leve med sin menière
•    Personlige beretninger
•    Ørestens- og svimmelhedsbehandling
•    Nyt fra menièreforskningen, blandt andet om clips-operationerne, der foretages på Rigshospitalet
•    Information om de kommende Nationale Kliniske Retningslinjer for menière

Oplægsholdere

•    Anne-Mette Mohr, psykolog med mangeårig erfaring indenfor høreområdet, Psykologcentret Nordvest, København NV.
•    Mads Klokker, Klinikchef på Rigshospitalets Øre- næse-halskirurgisk og Audiologisk Klinik

Hvor og hvornår

Menièretræf 2017  finder sted lørdag d. 18. november kl. 10-17 i Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.
(Ca. 1 km. fra Odense Banegård, gratis parkering ved mødecenteret).

Deltagerpris og tilmelding

Lukket for tilmelding.

Det koster 250 kr. pr. person at deltage, hvis man er medlem af Høreforeningen (ellers er prisen 450 kr. pr. person). Prisen omfatter deltagelse i træffet samt fuld forplejning. Du kan melde dig ind i Høreforeningen her.

18.11.2017 10:00 Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C