Fyraftensmøde: Et godt arbejdsliv med høretab

Arrangør: Videnscenter for Specialpædagogik – VISP, Høreforeningens Udvalg for Erhvervsaktive med Høretab, Høreforeningen Næstved/Faxe lokalafdeling og Castberggård Job- og Udviklingscenter

Tid: Mandag den. 21. oktober 2019 kl. 17.00-21.00

Det kan til tider være krævende at have et høretab og samtidig passe sit arbejde. Du er ikke alene, nu har du muligheden for at møde ligestillede og skabe et netværk i nærområdet, hvor du kan dele dine oplevelser og erfaringer. Du vil også høre om, hvordan du kan få nogle værktøjer til at få fornyet energi i dit arbejdsliv.

Arrangementet henvender sig til alle med høretab i den erhvervsaktive alder - uanset om du har arbejde eller er jobsøgende. Andre interesserede er selvfølgelig også velkomne.

Læs mere og tilmeld dig via linket i denne invitation

21.10.2019 17:00 Caféen, Videnscenter for Specialpædagogik – VISP, Birkebjerg Allé 3, 4700 Næstved