Du er her: Forside > Viden om > Find vej i systemet > Høreklinikker > Ventetider offentlige høreklinikker

Ventetider offentlige høreklinikker

www.venteinfo.dk kan du finde en oversigt over de aktuelle ventetider på forundersøgelse på de offentlige høreklinikker.

I tabellen herunder har vi hentet tallene fra venteinto.dk. Der vil blive lagt nye tal ind her på siden ca. en gang om måneden. Bemærk dog, at der kan gå lang tid imellem, at klinikkerne indrapporterer (se datoerne i parenteserne), og at det er frivilligt for dem at indrapportere.

Ventetiderne er opgivet i hele uger og er sygehusenes egen skønsmæssige vurdering af, hvor lang tid en person med et ukompliceret høretab vil komme til at vente.

Opgiv ikke på forhånd

Oplysningerne om de lange ventelister må ikke afholde dig fra at få gjort noget ved dit høreproblem.

Sundhedsstyrelsens Patientinfo opfordrer patienter og pårørende til altid at henvende sig til en sundhedsfaglig person for at få hjælp til fortolkningen af ventetidsoplysningerne i en konkret situation. Det kan fx være egen læge, egen ørelæge, dit kommunikationscenter eller din specialkonsulent.

Sådan finder du selv oversigten på www.venteinfo.dk

Hvis du vil se de helt aktuelle tal, finder du dem således:

Indtast internet-adressen www.venteinfo.dk

Under Vælg behandlingsområde sættes kryds i Øre/næse/hals. Klik på Næste.

Under Vælg behandling sættes kryds i "Udlevering af høreapparat (Audiologi)". Klik på Næste, hvorefter oversigten fremkommer.

Handlinger tilknyttet webside
Din guide til bedre hørelse

November 2010

Læs på side 8-12 hvordan vejen gennem systemet bliver mere overskuelig, når du skal have dit første høreapparat.

Medlemsskab

Gør som 10.000 andre og bliv medlem af Høreforeningen.